2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 de novembre de 2019 "Especial fira de la tardor 2019"

-(Programa 518 del 02/11/2019) Bon dia, i ben vinguts a l’Amics i residents , avui ens trobem fora del nostre estudi a Naus Ayats, emetem en directe des de la plaça de la vila, en aquest inici de una nova edició de la Fira de Tardor juntament amb la 35ena Festa del Flaviol.
-Començarem repassant l’agenda municipal. El nostre company Jordi Bartomeus ens explica resumidament les activitats més destacades dels propers dies al poble, i que també podeu escoltar els divendres a les 6 de la tarda i els dissabtes ben d’hora, a les 8 del matí, després del butlletí informatiu.
-Tot seguit donarem pas als nostres col·laboradors. Avui amb en David Merino, que ens explicarà més coses de la “Vida i fauna”, amb les diferències entre els reflexes i l’instint, a la conducta dels essers vius.- Aproximadament a partir de les 11, abans o després de les notícies, tindrem un reguitzell de temes sobre la fira de tardor, convidats que ens parlaran del que passarà per aquesta plaça i el seus voltants aquest cap de setmana.
-Primer, des del Museu etnològic del Montseny La Gabella, ens actualitzarem amb les activitats durant la fira de tardor, de la ma del seu director Jordi Tura.
- Parlarem de ‘ l’Associació de comerç de la Vall d’Arbúcies’ , de la darrera tasca que han dut a terme i la feina que fan com a associació.
-I tancarem les entrevistes, amb en Pere Garriga, que a part d’Alcalde d’Arbúcies, és el regidor al càrrec de la fira. Amb ell farem un repàs del programa de la fira de tardor i les novetats d’enguany, al final de la segona hora de programa, pels volts de les 12h.
-Així doncs, ens trobareu avui, en directe des de la plaça de la vila en aquest especial Fira de tardor fora dels estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó. Amb Manel Canaleta al control tècnic i un servidor Jordi Soler davant del micròfon.


                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada