2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 23 de novembre de 2019 "Entrevista amb l'Àngel Cabrero"

-Benvinguts al nostre programa (nº 521 del 23/11/19), que per sort encara està tot a lloc, malgrat les ventades de fa uns dies.
-De primer, l’habitual agenda municipal. El nostre company Jordi Bartomeus posa veu a les notícies contingudes a l’agenda municipal d’aquesta setmana.
-I parlant de ventades, avui tractarem de les destrosses fetes pel temporal de finals d'octubre, que van provocar un caos considerable, en les infraestructures del poble, dels pobles del voltant i pendents encara del procés de recuperar la normalitat . A tal efecte ens acompanya, el regidor d’obres i Serveis, Àngel Cabrero que ens explicarà quines afectacions es van produir i com s’ha anat actuant per resoldre la situació.
-I després de la pausa per les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb el Sherpha i el seu ajudant, que ens presentarà el seu espai dedicat al misteri, les faules, les profecies i altres herbes per donar aliment a l’esperit. 

 -I ja sabeu que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada