2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 13 de novembre de 2021 "Entrevista amb la gent que prepara la tradicional gala en benefici de la Marató de TV3"

- Ja fa dies podem trobar polvorons, potser algun torró a les botigues. Per la tele, es possible veure telefilms romàntics ambientats en estètica nadalenca, i a no tardar gaire, apareixeran els llums de Nadal, a l’espera de que algun càrrec polític de pes, premi el botó d’inici. No hi ha pandèmia que valgui, el Nadal sempre torna...
-Comencem amb la previsió d’en Xavier Soler i veurem si ens parla de huracans o altres herbes amb la meteo.
-Tindrem Secció amb...l’Anna Garcia. Farem el repàs de les distretes vides de famoses, famosos, i similars que no acaben de donar la talla a “De tot cor”. A més l’Anna ens oferirà les cançons dedicades habituals, sol·licitades per l’audiència.
-A l’entrevista, ... Ens acompanyaran la gent que prepara la tradicional gala en benefici de la Marató de TV3 que enguany està d’aniversari, Neus Rubio, d'en Josep Obiols,l'Angela Serrats , en Jaume Fàbregues i d'en Jordi Ferragut. 30 anys de Marató aquest cop dedicada a les malalties mentals.

- I tancarem paradeta amb “Les recomanades” de la Marta Rubio, un espai on ens farà una pinzellada de les activitats i/o notícies més destacades pels propers dies. 

                                              Clica per escoltar la primera part del programa

                                               Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada