2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 20 de novembre de 2021 "Entrevista a Jordi Pujades"

- La marihuana, està a l’ordre del dia. Està en debat si caldria legalitzar-la i així evitar que la societat es podreixi amb la corrupció que pot portar el guany fàcil i ràpid, obrint-ne un consum regulat. La eutanàsia, va un pas endavant, per fi a vist la llum, i ja té una regulació. Els temps canvien, la societat va endavant, de vegades per bé i de vegades no tant. Nosaltres també avancem, una setmana més al darrera de les sardanes d’en Jordi Canaleta.
-Comencem amb la previsió del temps amb Xavier Soler, i la conversa que ens explica qüestions al voltant del clima i la seva ciència.
-Tindrem Secció no tant científica, més espiritual. I quan parlem d’espiritual ens referim al Sherpha, el guru de capçalera del nostre programa.
-Tot seguit, les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. Ja sabeu que podeu adreçar les vostres propostes musicals a la nostra adreça, amicsiresidents@gmail.com o a l’Anna directament.
-A l’entrevista, ... Jordi Pujades i Ribalta. Parlarem del seu nou llibre “Arbúcies , de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona”, editada per la diputació de Girona i la Fundació la Caixa.
- I tancarem paradeta encetant un mini espai per repassar les activitats destacades aquests dies de cap de setmana, que anomenem “Les recomanades”. 

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada