2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de juny de 2022 "Entrevista amb en Sergi Forts Cap del parc de Bombers Voluntaris d'Arbúcies"

- Estem a la setmana gran de l’any, no se si per tothom, ni si la senten igual tots els que vivim a Arbúcies. Hores d’ara, n’hi ha moltes i molts que no saben ni a on son, ni quin dia de l’any estem... Vaja, fet i fotut, el més important és que són Enramades i som un poble molt viu. Què més volem...!!

-Encetem el programa amb la previsió del temps... La veu i la presència d’en Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en Manel Canaleta amb la llista del “Catsona”, el repàs a la música en català publicada fa "poc".
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.  

-A l’entrevista...Ens acompanya en Sergi Forts Cap del parc de Bombers Voluntaris d’Arbúcies. Amb aquesta conversa, tancarem el cercle d’entrevistes als diferents cossos de donen un gran servei a la comunitat, amb gent que voluntàriament dediquen part del seu temps a aquesta tasca. Primer ho vam fer amb protecció Civil, i ara amb els cos de bombers d’Arbúcies.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada