2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 4 de Juny de 2022 "Entrevista a Martí Auledas i Ramon Barranco - Protecció Civil"

  - Salut a tothom, avui es tanca la celebració dels 50 anys dels gegants d’Arbúcies i demà l’exposició sobre la seva història al museu de la Gabella. Aprofitant l’acte, es reivindica el dia de l’associacionisme cultural, del que Arbúcies en té molts exemples. I es que almenys fins ara, Arbúcies és un poble molt viu...

-En Xavier Soler obre el programa i ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència del temps directament o relacionada d’alguna manera.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en Nelson Paz, que ens explicarà coses sobre les mascotes i la cura que cal tenir amb elles.

-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia com cada setmana.
-A l’entrevista...El servei de Protecció Civil serà el protagonista. Ens centrarem en com ha evolucionat aquest servei voluntari, molt important a l’hora de donar suport en moltes activitats al poble i situacions de possible emergència. També ha estat clau en tasques solidàries com recentment, la recollida d’aliments per Ucraïna. Ens acompanyen Ramón Barranco i Martí Auledas a la conversa.
- I tancarem el nostre aparador setmana oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                              Clica per escoltar la primera part del programa

                                              Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada