2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de juny de 2022 "Entrevista a Gemma Pinto directora del Cap d'Arbúcies"

- Hem superat la ressaca de les Enramades. Dit i fet, ja la vam començar, i ja la tenim feta. Avui ens centrarem amb la salut, aquella cosa que quan estem bé, no hi pensem gaire, però que quan no la tenim prou en forma, volem recuperar ràpid i si és complica la cosa, buscant fórmules màgiques.

-Entrem en matèria, encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en Carles Carbonell, per endinsar-nos en el món del motor, les curses a prop de casa i el mundial de rallis.

 -També tindrem les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
I pel que fa l’entrevista... parlarem amb la directora del Cap d’Arbúcies, La Gemma Pinto per parlar de salut, especialment de les malalties de transmissió sexual, la situació actual del Covid i la nova campanya de vacunació i l’endometriosi. Després tindrem un recull de l’entrevista que va fer el nostre company, Cesc Camps als actors de Terra Baixa del programa “El Llop de TV3”, aprofitant que actuaven a Arbúcies per Enramades. També disponible a Ivoox, tal com es va produir.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                             Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada