2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 17 de desembre de 2022 "Entrevista amb Carme Vinyes, Manel Serras i Josep Badia - Els Pastorets"

 Estem arribant, ens anem endinsant, en la festa de Nadal seriosament. Tenim cap de setmana amb la marató de TV3 dedicada a les malalties cardiovasculars, el tret de sortida. Els propers dies el sorteig de la loteria de Nadal estatal, i després ens trobarem amb el caldo de Nadal i els sopars familiars picant el tió. Alguns fins i tot podran veure els pastorets, avui en parlarem al nostre programa.

-Fem el sumari del dia. En Xavier Soler és el primer, i ens fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-(secció) Avui ens visita en....David Merino presentant una nova edició de «Vida i Fauna», mostrant els secrets de les espècies i la seva supervivència per curioses i estranyes que siguin.

-(entrevista) A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...Carme Vinyes, Manel Serras, i Josep Badia, gent de l’associació de jubilades i jubilats d’Arbúcies. Un any més ens ofereixen la seva versió dels pastorets, la tradicional de Folch i Torres. Establirem conversa al voltant de les actuacions, com les preparen i quines dates de representació tenen previstes.

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                     Clica per escoltar el programa 661 

                                            




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada