2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 3 de desembre de 2022 "Entrevista a Jordi Geli - Fira de l'Avet d'Espinelves i també amb Susanna Soler - Fira del Tió a Arbúcies"

 El Nadal ja es a tocar, fires, mercats amb productes nadalencs.
Ens podrem posar aquell pijama amb motius de Nadal, tant bonic. Penjarem les boles i els adorns a l’arbre, prepararem el pessebre, farem el calendari d’advent i no ens oblidarem de donar de menjar al tió cada dia. Deu ni do, quantes coses cal fer, mirarem de no estressar-nos i si queda temps, jeure al sofà una estona entre teca i teca.
-Per començar en Xavier Soler fa acte de presència al programa, ens ofereix el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de ciència per alimentar la nostra curiositat.

 -Avui ens visita en.... Nelson Paz. Aquesta temporada, el seu objectiu parlar de treballs i estudis curiosos, de vegades inversemblants.
Tampoc pot faltar la Marta Rúbio, amb “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... 2 persones diferents. Parlarem de la Fira de l’Avet amb el regidor encarregat de l’Ajuntament d’Espinelves, Jordi Geli, i també parlarem amb la Susanna Soler, tècnica municipal membre de l’equip encarregat de preparar la fira del Tió a Arbúcies. Per tant una segona part de programa molt nadalenca i festiva. 

                                                       Clica per escoltar el programa 659 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada