2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 24 de desembre de 2022 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia de Jaume Parcet"

 Aquest és el penúltim programa de l’any 2022, la propera edició cau justament el darrer dia de l’any, el dia del senyor dels nassos, i us oferirem un resum del millor de la temporada fins el moment. Diem adeu al 2022 i saludarem el 2023 amb ganes de viure coses, més i millor que abans. Aviam si els reis ens fan cas, i ens ho concedeixen enlloc del carbó habitual.

-En Xavier Soler ens presenta la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica, com és per costum. Avui ens visita l’Anna Garcia, amb el seu espai «De tot cor». Recollirem les darreres notícies dels famosos i coneguts, i recapitularem com ha anat aquest any. I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals aquests dies de festes des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-A la segona hora, Joan Illa ens oferirà una nova «Biografia» d’un personatge il·lustre, avui dedicat a Jaume Parcet, metge i polític arbucienc. Bones Festes! 

                                                     Clica per escoltar el programa 662


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada