2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 de gener de 2023 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia de Ramón Ferrer i Montplet"

Portem temps amb la lacra del maltracte a les dones, el masclisme, i ara si suma la polèmica a Castella i Lleó per la seva política antiavortista camuflada d’informació a les dones abans de l’avortament. En nom de la llibertat s’imposa una visió restrictiva, i s’acusa als altres de tots els mals, és el recurs fàcil i trampós, sense arguments ni raons.

-Anem a posar fil a l’agulla, en Xavier Soler ens fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
Avui ens visita en....Carles Carbonell, la veu que ens explicarà el món del motor, curses, trobades i especialment el Dakar, la primera gran competició de l’any.

 -La Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...Joan Illa, presentant una nova biografia. Aquest cop dedicada a Ramón Ferrer i Montplet, altrament conugut com a «Mon Milda».

                                                   Clica per escoltar el programa 666


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada