2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 7 de gener de 2023 "Entrevista a Guido Ballada"

 Adeu 2022, hola 2023. Deixem els dies de festes més tradicionals enredera, i encarem el final d’aquest trident que són el Nadal, Cap d’any i Reis. Gaudiu de les joguines i els regals de reis, a partir d’ara ens espera una llarga travessa fins setmana santa. D’inici a la nostra alineació de cracs, en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica via telèfon per les properes hores, l’evolució pels propers dies i recuperarem un tros de coneixement de ciència.

-Després tenim la visita del Sherpha espiritual. Moment per començar any, amb una col·laboració espiritual i mística, negociat a càrrec del nostre particular gurú. Avui amb les prediccions per aquest 2023. Tot seguit la Marta Rúbio es una fixa de la nostra graella amb “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Guido Ballada, un jove gimnasta de 12 anys que s’ha proclamat el passat 2022 campió d’Espanya i de Catalunya de Gimnàstica artística en la categoria Base 3. En Guido va ser protagonista d’un article a la revista Ressons de la darrera edició, i em volgut ampliar el contingut de la seva entrevista avui al nostre programa.

                                                      Clica per escoltar el programa 664                                                    


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada