2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 28 de gener de 2023 "Entrevista a Josep Campderrós"

 El fred ens ha envaït aquests dies. No ens podem queixar, estem al gener i és el que toca. El fred és necessari per matar moltes plagues que més endavant ens poden fer la guitza, com la processionària, els mosquits o la vespa asiàtica, però no es tant bo si la gent no té per pagar una calefacció. No hi ha res absolutament bo o dolent , però que difícil és trobar el punt d’equilibri.

-Per començar buscarem l’equilibrada informació d’en Xavier Soler amb el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de ciència. Avui ens visita en.... Nelson Paz, i el repàs als treballs científics i acadèmics més curiosos, que no sabem ben bé d’on venen i a on van a parar.
La Marta Rúbio ens porta un cop més “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...Josep Campderrós , responsable del Club de Tennis Taula d’Arbúcies. Volem conèixer més d’aquest esport, amb molts anys de tradició al nostre poble.

                                               Clica per escoltar el programa 667



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada