2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de febrer de 2023 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia de Geribert patrocinador de la construcció de l'esglesia d'Arbúcies ara fa 1100 anys"

 Carnestoltes ja s’ha acabat, visca la quaresma. Ja s’ha enterrat la sardina i tot el hi va al darrera. Tanquem la disbauxa i comença l’austeritat, o putser per molts no l’hem deixat mai del tot.

-Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de ciència per tots els públics, avui parlant del vòrtex polar troposfèric. Avui ens visita el ...Sherpha espiritual. El moment de trobament amb la part més onírica i esotèrica del nostre programa fent un repàs del horòscop xinés. I la Marta Rúbio fa acte de presència habitualment, ella ens porta “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Joan Illa, expert en vida i miracles de personatges destacats del poble, presenta una nova edició de « Les Biografies», avui presentant al que va ser el patrocinador de la construcció de l'església parroquial, ara fa 1100 anys!!, quasi res. 

                                                        Clica per escoltar el programa 671


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada