2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 8 de juliol de 2023 "Entrevista a Joan Furió Vivas, Lali Vivas i Joan Furió Navarro"

Amics i Residents acaba temporada la propera setmana, justament el 15 de juliol. Tancarem la 15a temporada a punt de fer 15 anys. Per una persona, és viure l’adolescència, per un programa de ràdio fent el símil amb l’edat, no sé si és jove o és a punt de jubilar-se. Crec que encara no hem dit l’última paraula i el setembre tindrem més coses que explicar. Esperem que vosaltres les vulgueu escoltar i ens feu costat una temporada més. Els agraïments els deixem per la setmana que ve.
D’inici, l’habitual Xavier Soler, fa el repàs a la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general. Després en Joan Garcia, per explicar les coses que passen a nivell de seguretat pública amb «Al dia amb la policia», i la Marta Rúbio ens farà “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
A la segona hora del programa establim conversa i entrevista amb els organitzadors del Villa Margarita Music Fest 2023, un festival de petit format que es va consolidant dins l’oferta musical del nostre poble. Ho fem amb Joan Furió Vivas, Lali Vivas i Joan Furió Navarro, impulsors del festival.
 

                                                    Clica per escoltar el programa 690


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada