2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 13 d'abril de 2024 "Entrevista els Amics Remeiers del Montseny-Guilleries"

 La primavera a poc a poc ens va envoltant. Deixem el fred hivernal per la fresca acolorida que ens apropa al bon temps. És per això que ens ho fem venir bé per dedicar el programa d’avui a les plantes, i ho farem parlant de plantes remeieres, i de salut seguint la línia de la passada setmana, amb les teràpies naturals. No ens avancem però, abans en Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, fent la predicció pels pròxims dies, i ens il·lustrarà amb alguna curiositat de ciència.

Després, via telefònica, en Carles Carbonell puntual a la cita amb el programa per explicar com va el món de l’esport de les quatre rodes.

 Avui no tindrem les «Notícies Recomanades» de la Marta Rúbio, però a la segona hora tenim conversa o entrevista amb els «Amics Remeiers del Montseny-Guilleries». Coneixerem el món de les herbes remeieres, i quines activitats porten a terme per divulgar aquesta tradició amb molta ciència al darrere. Acabem amb en Jordi Masnou, el nostre advocat de guàrdia, explicant més casos curiosos que han creat jurisprudència, i ens poden ser d’utilitat.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 723  


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada