2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 30 de març de 2024 "Entrevista amb ENTESA per Arbúcies"

 Per Setmana Santa, tenim un programa complet, parlant de política municipal, una mica de temps, i un polsim de polèmiques de jutjats. Perquè encara sigui festa, hem de tenir un ull ficat en els temes importants, o que ens semblen importants.
Anem a la qüestió. En Xavier Soler comença el programa amb un ràpid repàs a la méteo. A la banqueta escalfant, avui amb el Sherpha espiritual, assistit per Quim Arimany. El sherpha donarà el contrapunt místic en una setmana amb tant de sentit religiós com la Setmana Santa. No tenim «Recomanades» aquesta setmana però, a la segona part del programa establim conversa i entrevista amb Entesa per Arbúcies i els seus representants a l’Ajuntament: Jordi Romero (Regidor de cultura), Àngel Cabrero (Regidor d’obres i serveis) i l’Alcalde Pere Garriga. Amb aquesta fem la primera trobada amb els partits després de les eleccions municipals de l’any passat i tanquem la sèrie d’entrevistes, amb la política municipal coma protagonista. 

Acabem amb el nostre advocat de referència, Jordi Masnou per fer un repàs a algunes polèmiques legals i donar pautes per estar més preparats si ens hi trobem ficats. Això al final dins l’espai «Fets i llei». Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. 

Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 721

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada