2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 6 d'abril de 2024 "Entrevista a Rosa Maria Cantó - Harmonia, espai de salut i harmonia"

 Avui 6 d’abril es celebra el dia de l’activitat física. Ahir es va dur a terme una caminada i esmorzar saludable. Amb la participació de les escoles del poble, del Centre Ocupacional Montseny Guilleries, participants del PAFES, personal del CAP, del CEM Can Delfí, de la Llar de Jubilats, i la Residència Casa de Repòs «Germanes Hospitalàries de la Santa Creu». Fer algun esport ja és a l’agenda de molta gent, però mai va malament un recordatori com aquest, per convèncer als que encara no ho tenen clar, oportunitats n’hi ha ben a prop.

Entrarem en matèria amb en Xavier Soler i el repàs a la Méteo de la setmana, la predicció pels pròxims dies, i un tema de divulgació científica.

 -(secció) A la banqueta escalfant, Manel Canaleta que ens presenta «Catsona», la llista de les cançons editades enguany en català. Tindrem les "Recomanades" amb la Marta Rúbio i a la segona hora tenim conversa i entrevista amb la Rosa Maria Cantó, amb qui parlarem de salut i teràpies naturals, com l'acupuntura, la medicina tradicional xinesa o la meditació familiar sistèmica. Desvetllarem què ens ofereixen aquestes teràpies que no aporta el servei de salut pública.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 722


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada