2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 1 de juny de 2024 "Mix dels millors moments del especial directe Catifes a Ràdio Arbúcies"

 La paraula és «Enramades». La setmana gran del nostre poble, la festa, o una, de les festes més estimades. El dijous amb la botifarrada, divendres amb les primeres danses de la Plaça i la nit d’ahir, la nit del Castell un any més, que ens recorda tota una vida de nits, festes, amistats, i festejos ben compartits, sota un mar de banderetes i guarniments.

En Xavier Soler, també avui dissabte d’Enramades començarà el programa amb el repàs a la meteo, amb la predicció pels pròxims dies, i el tema de divulgació científica, dedicat als viatges a l'espai.
Via telefònica, Carles Carbonell, el nostre crac del món del motor. Ens explicarà les darreres novetats del mundial de ral·lis, i les proves que fan a casa nostra.
La Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. 

 Tindrem un mix dels millors moments del especial en directe Catifes a Ràdio Arbúcies, del passat diumenge.
A banda, per acabar, ens acompanya en Jordi Masnou que ens ofereix una nova edició de «Fets i llei», avui relacionat amb els lloguers, que ja van ser protagonistes la setmana passada.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 730


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada