2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 d'abril de 2022 "Entrevista als regidors del ple infantil"

 -Abril és un mes alegre. Malgrat tot el que pugui succeir per aquests mons de de Déu, amb la primavera ens reiniciem. La Setmana Santa, i Sant Jordi, són 2 bons exponents d'aquest canvi amb totes les activitats que hi aniran aparellades. Si us plau, aprofitem-ho. Carpe Diem.

-Engeguem amb en Xavi Soler i la predicció del temps per les properes hores, evolució pels propers dies i cada setmana un bocí de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d'en Manel Canaleta i la seva llista Catsona, el repàs als treballs discogràfics presentats els darrers mesos en català al país i rodalies.

-Sense pausa seguim amb les cançons dedicades de la nostra audiència, presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista... Tindrem a una part de les regidores del Ple dels infants, una rèplica del ple municipal amb els nens de 5è i 6è de primària que es converteixen en representants dels més menuts davant l'Ajuntament. Mirarem que ens expliquin com han sortit escollits i quina és la seva tasca.

 -Avui no tindrem a la Marta Rúbio, però farem un petit repàs a les activitats de cara a Sant Jordi.

-Aquest és el contingut del nostre programa, voleu fer pinya al costat nostre i de la ràdio? si és així gràcies i som-hi...

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada