2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 30 d'abril de 2022 "Entrevista als guanyadors dels premis Ametista"

  -No n’hem parlat gaire, les mascaretes han estat la darrera línia de defensa contra el Covid, una defensa que ara ja sembla innecessària i per fi per la majoria, i a desgrat d’una minoria han desaparegut. Però no del tot, la cultura de la mascareta perviurà en alguns llocs on encara es obligatòria i en la mentalitat d’alguns que pensen que portar-la segons com no es cap bejenada.
-Engeguem. Primer tenim la predicció del temps per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica, a càrrec d’Xavi Soler.

-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...Nelson Paz, col·laborador especialitzat en els animals de companyia més comuns, els gats i els gossos.
-L’Anna Garcia presenta una setmana més les seves habituals cançons dedicades, que ens demana la nostra audiència.

-Avui a partir de la segona hora, tindrem el testimoni dels guanyadors de l’edició d’enguany dels premis Ametista en les diferents categories adjudicats la passada setmana amb motiu de la diada de Sant Jordi.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament i d’altres històries per acabar el nostre temps abans de les 12h del migdia.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada