2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 23 d'abril de 2022 "Entrevista a Joan Illa"

 - Arriba la colla dels Amics , molt contents en una diada tan especial com el Sant Jordi, encara que el temps potser no acompanya massa, l’esperit no pot defallir i em d’aprofitar que per fi després de 2 anys de pandèmia, anem recuperant coses perdudes. Els llibres i les roses enguany no seran virtuals.

-Comencem amb la previsió del temps... En Xavi Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...Carles Carbonell per il·lustrar-nos amb el món del motor, les competicions i les darreres notícies.
-Seguim, amb l’Anna Garcia presentant les seves habituals cançons dedicades, que ens demana la nostra audiència.
-A partir de la segona hora, ens visita en Joan Illa, presentant una nova biografia destacada, aquesta vegada dedicada a Joan Ayats, el primer gran industrial carrosser del poble.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament i d’altres històries per acabar el nostre temps abans de les 12h del migdia.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                       Clica per escoltar la primera part del programa

                                       Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada