2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 9 d'abril de 2022 "Entrevista amb l’Olena Romayeva , l’Oksana Voirinovska i Lluís Luson"

 - Ens apropem a la Setmana Santa, temps de vacances després del llarg període sense pons ençà de les festes de Nadal i Reis. Un temps de recolliment i meditació pels que professen devoció per la tradició catòlica en hores baixes de vocacions.
¿Hem perdut la fe pel materialisme i la incredulitat, o bé pel desprestigi de l’Església que no ha sabut posar-se al dia i adaptar-se?. La resposta està en l’aire. Per cert, ara es fa campanya per recaptar diners via declaració en favor l’Església, vosaltres decidiu.
-Encetem contingut amb l’habitual previsió del temps... En Xavi Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un bocí de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la Secció, tindrem la col·laboració del Sherpha... al voltant de qüestions relacionades amb la part més espiritual i misteriosa de la nostra vida.

 -Seguim, amb les cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.

-A l’entrevista... establirem conversa al voltant de la situació a Ucraïna i els refugiats d’aquesta guerra a Arbúcies, ens acompanyen l’ Olena
Romayeva , l’Oksana Voirinovska , portanveus dels i les Ucraïneses que viuen a Arbúcies, i en Lluís Luson, tècnic municipal dels Serveis Socials.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, voleu fer caliu al costat nostre i de la ràdio?

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada