2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 15 d'octubre de 2022 "Recuperem l'entrevista a Rufi Mulero"

  -Octubre és el mes del teatre. Des de la passada setmana, que tenim el cicle d’espectacle del Teatrefest 2022, en marxa. El primer xou, el passat diumenge amb el Mag Ramó, aquesta setmana amb Teatròlics, i li seguiran el Joc de Cadires de la Cia. Cal Teatre i La Força d’un destí amb Fel Faixedas i Pep Poblet. Aprofitem que encara no ens han endarrerit l’hora, i el fred no ens espanta, per sortir de casa i fer cultura i viure el teatre.
-Anem per feina. En Xavier Soler fa l’habitual repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-Avui ens visita en.... Tocava parlar amb Carles Carbonell sobre el món del motor, però el tenim ja de viatge a San Marino, per tant en Nelson Paz, avança la seva presència amb nosaltres i estrenarà la seva nova secció dedicada als estudis científics i acadèmics curiosos, sota el nom de «Diuen, diuen, diuen».
-I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -Recuperem la conversa que vam mantenir amb Rufí Mulero parlant del nou espai artístic a Arbúcies compartit, aprofitant que presenten una nova exposició diversos artistes, durant aquests dies.

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                      Clica per escoltar el programa 652


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada