2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 29 d'octubre de 2022 "Entrevista a la Gemma Pinto - Àrea Bàsica de Salut Arbúcies - Sant Hilari"

  La vacunació enguany, tindrà un caire molt diferent. La Covid ja no campa com ho feia fa 2 anys, i malgrat s'anuncien repunts, la situació pinta normalitat gairebé absoluta. Amb això molta gent ha incorporat la mascareta a la seva vida, i ja no ens és aliè veure gent que la porta i que pren d’altres mesures. La seva imatge ens porta mals records, però segurament arraconar-la absolutament, és un error.

-Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica. Avui ens visita l’Anna Garcia, fent el compendi de les notícies del cor acumulades aquestes darreres setmanes recollides dins del seu espai titulat «De tot Cor».
I la Marta Rúbio ens portarà “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Gemma Pinto, Directora de l’àrea bàsica de salut Arbúcies-Sant Hilari, per parlar del que comentàvem al principi, vacunacions, estat de la pandèmia a la nostra zona i d’altres temes de interès relacionats amb la salut i els serveis del CAP. 

                                                      Clica per escoltar el programa 654


 

1 comentari:

  1. Non potevo credere che ci fosse un vero prestatore di prestiti online che potesse essere così gentile e onesto come Benjamin Lee che mi ha concesso un prestito di 2 milioni di euro per eseguire il mio progetto che è stato così a lungo in attesa di essere eseguito ma con il con l'aiuto dell'agente Benjamin tutto è stato facile per me.
    Ti dirò di contattare l'ufficiale di prestito Benjamin Lee su 247officedept@gmail.com

    ResponElimina