2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 8 d'octubre de 2022 "Entrevista amb Aida Callís responsable de l'escola d'adults d'Arbúcies"

  -Deixem la ressaca de l’1 d’octubre, amb regust agredolç del record de la gent fent possible el impossible, i la decepció de la política que no va fer el que prometia. També tenim ressaca després del Republikfest, festa i música per tothom.

-En Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica, de primer plat. Avui via telefònica.
-I Seguim, ens visita en....Manel Canaleta presentant una nova temporada del Catsona, la selecció exclusiva amb la llista de les cançons en català editades els darrers mesos. La Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...Aida Callís, responsable de l’Escola d’Adults d’Arbúcies. Volem posar-nos al dia de com van passar aquests anys de pandèmia i com afronten el nou curs.
Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                  Clica per escoltar la primera part del programa

                                  Clica per escoltar la segona part del programa

                                                 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada