2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 22 d'octubre de 2022 "Entrevista a l'Aziz Mohamadi i la Mar Brull - ACCA

 El nostre programa d’avui, va dedicat a la integració, el diàleg, i la comunicació, no només en un sentit sinó com a actitud compartida per totes les parts, etnies, cultures, maneres de pensar. Arbúcies ja és una societat multicultural, agradi o no als que som de tota la vida, i els nous vinguts, han de fer un esforç per encaixar, els agradi o no. En el punt d’equilibri que aconseguim tots plegats, hi haurà el grau d’èxit per fer d’Arbúcies un lloc millor.

-Anem per feina. D’inici, en Xavier Soler fa l’habitual repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-Ens visita en.... David Merino, amb l’apartat de «Vida i Fauna», descobrint les claus de la lluita de les espècies per perviure i reproduir-se. I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 
-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... l’ASSOCIACIÓ PER A LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL A ARBÚCIES, l’ACCA. Aquesta associació té vocació de ser un instrument útil en la integració i la mediació de conflictes, tema que ha estat a sobre la taula del debat públic aquest estiu al poble. Ens visiten l’Aziz Mohamadi i la Mar Brull, en nom d’aquest col.lectiu.

-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                     Clica per escoltar el programa 653


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada