2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 4 de febrer de 2023 "Entrevista amb en Manel Serras sobre Arbsons""

  El 2023 és un any electoral, pel nostre poble i la resta del país. Ja ha començat una cursa entre partits per preparar-se de cara a unes eleccions municipals que seran el proper mes de maig. El cas serà veure qui es presenta, qui te empenta per assumir aquesta tasca, tant honorable com desagraïda alhora, especialment si al final no pots governar. Esperarem i veurem.

-Per començar no esperarem gaire, tot seguit en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica. Avui ens visita en.... Joan Garcia, per estar «Al dia amb la policia», crònica i informació de servei al voltant de la seguretat pública i temes relacionats amb la nostra policia. 

 -La Marta Rúbio, també hi serà, amb les “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...Manel Serras Regidor de Cultura, al voltant de la nova edició del Arbsons a punt a punt de començar. Farem un repàs de la programació prevista. 

                                                   Clica per escoltar el programa 668


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada