2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 de febrer de 2023 "Entrevista amb el plenari infantil"

Fred i neu, l’hivern ens colla. Ens arraulim al sofà amb una infusió ben calenta, els més afortunats a prop d’una llar de foc, d’altres embolicades en una bata-manta mirant alguna sèrie romàntica que sabem segur, acaba bé. A fora la glaçada, els cotxes soldats a terra i un cel ras. Tant de bo la neu ens acompanyi, sense excessos.
Parlant del temps i l’hivern, en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de divulgació científica. Avui ens visita...David Merino, amb «Vida i fauna». Seguim explicant les estratègies dels éssers vius més diversos, per assegurar la seva supervivència i els rituals nupcials que fan servir.

La Marta Rúbio ens presenta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. Acabem amb la conversa i entrevista amb... el ple dels infants. Tindrem aquest especial plenari infantil, explicant la seva feina i les activitats que porten a terme, i què els sembla l’experiència d’apropar-se a la política municipal. Ens acompanyen les regidores Èlia Faixedas, Júlia Duran, Aina Garcia, i l’Alcaldessa Queralt Botifoll.

                                                      Clica per escoltar el programa 669

 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada