2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de febrer de 2023 "Entrevista amb Imma Anguita - 15a. edició trobada de Clàssics Montseny Guilleries"

 Aquest cap de setmana ve carregat d’emocions. Estem de Carnaval, exhibint rues i reflectint la feina de les comparses als carrers. Un espectacle genuïnament popular de la gent. És pot ser algú altre, ballar i exhibir-se, poder posar-se en la pell d’un artista per una estona. També tindrem els cotxes Clàssics diumenge, quan amb prou feines ens haurem recuperat de la ressaca del carnaval. Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de ciència cada setmana.
-Avui ens visita l’Anna Garcia... amb famosos, històries d’amor, desamor, polèmiques, i moltes d’altres coses a «De tot Cor». I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...la gent dels Clàssics Montseny Guilleries. Parlarem de la 15a edició de la trobada, una tradició anual amb la presència a l’estudi de la presidenta Imma Anguita. 

                                                       Clica per escoltar el programa 670


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada