2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 10 de Febrer de 2024 "Entrevista amb la Doha"

 Encetem el mes de febrer amb un hivern més aviat descafeïnat, amb prou feines hem tret els abrics de l’armari. Avui parlarem d’integració que ha pogut progressar i trobar el seu lloc. Integració, concepte molt rebregat, on uns ho prediquen i no ho practiquen, i d’altres ni ho prediquen ni ho practiquen i tiren de tòpics.
De moment gaudirem d’aquests dies de carnestoltes i de disbauxa abans de l’estricte quaresma que ens farà fer règim i bondat fins setmana santa.

Primer, però comencem com Déu mana amb en Xavier Soler, amb el repàs a la predicció meteorològica. A banda també ens porta un tema de divulgació científica per alimentar el nostre intel·lecte. Aquesta setmana ens visita el Sherpha espiritual. Avui ens parlarà de una famosa vident, la «Baba Vanga».

 Ens retrobem amb la Marta Rúbio. Ens presenta “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora establirem conversa i entrevista amb la Doha. Coneguda propietària d’un establiment comercial al poble d'Arbúcies, que ens explicarà com ha estat la seva arribada i el procés d’integració al poble.

Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                      Clica per escoltar el programa 714

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada