2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 3 de febrer de 2024 "Entrevista a Joan Illa - Biografia del músic Francesc Riumalló

 Aquesta setmana volíem parlar de integració, d’exemples de gent que s’ha integrat amb nosaltres.
Però ho deixem per la propera setmana per motius d’agenda. En lloc seu tindrem a un personatge de la història del poble. Aquesta és una de les coses que trobo interessant d’aquesta tasca a la ràdio, descobrir a gent amb trajectòries vitals interessants, que van trenar el mosaic que és Arbúcies avui en dia.
La predicció meteorològica obre el nostre programa, Xavier Soler membre del servei meteorològic de Catalunya (Meteocat) ens ho posa en safata, i per postres ofereix cada setmana un tema de divulgació científica.
Després «De tot Cor», la col·laboració de l’Anna Garcia que ens explica tots els detalls i les novetats del món dels famosos i similars. A la segona part establirem conversa i entrevista amb... Joan Illa, explicant les biografies de persones que han destacat i han tingut vincles directes amb Arbúcies. Avui el protagonista és el músic, fabricant de taps i compositor, Francesc Riumalló. Acabem amb el darrer dels treballs de podcast de 3r d’ESO del IES Montsoriu, ara toca el dedicat als famosos. 

 Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 713


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada