2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 17 de febrer de 2024 "Entrevista amb Ernest Serradesanferm i Miquel Martin Pacheco - Clàssics Montseny Guilleries"

Aquest passat 13 de febrer, es va celebrar el centenari de la ràdio a Catalunya. 100 anys molt celebrats a tots mitjans del país, amb diferents programacions especials. La ràdio ha estat un mitjà enterrat abans d’hora moltes vegades, primer a l’aparèixer la televisió entre els anys 30 i 40 del segle XX, després amb l’arribada del vídeo, o amb internet més recentment.
Al final la ràdio és el regne de la paraula, i mentre hi hagi algú que vulgui explicar coses, i hi hagi que vulgui escoltar, sempre existirà. Pot ser que canviïn les formes o els mitjans tècnics, però les arrels seran les mateixes. Visca la ràdio, per molts anys!

Anem per feina. D’inici en Xavier Soler farà l’habitual repàs a la predicció meteorològica, i ens ofereix un tema de divulgació científica. Tot seguit Manel Canaleta presenta la llista del Catsona, amb les publicacions musicals fetes en el domini lingüístic dels Països Catalans i rodalies. Acabem fins els mes de setembre de 2023.
La Marta Rúbio és present al programa amb “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament d’Arbúcies.
A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... la gent dels Clàssics Montseny Guilleries presentant la 16a edició de la trobada de clàssics demà diumenge. Ho fem amb el seu president Ernest Serradesanferm i el vicepresident Miquel Martín Pacheco.
Acabarem amb «Fets i llei», l’espai del nostre advocat Jordi Masnou, dedicat a explicar diferents casos que han acabat en judici i el seu desenllaç.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                      Clica per escoltar el programa 715


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada