2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 24 de febrer de 2024 "Entrevista amb l'Albert Tornés Font"

 Carnestoltes és mort, visca la Quaresma!!. No és que fer la quaresma sigui una cosa molt alegre, però hi ha coses que es perden. Per exemple el dejuni, ja ningú guarda aquest precepte que només permet un sobri menjar al dia els dies de divendres Sant o el dimecres de Cendra. Era el nostre ramadà en certa manera, de la tradició cristiana. El que encara es manté per alguns, és menjar peix els divendres de quaresma i abstenir-se de tastar els ous o la carn. Aquestes tradicions van portar molta cultura culinària adaptada a les obligacions religioses, que poc a poc es van esllanguint. En canvi les mones de Pasqua si sembla encara gaudeixen del favor de les masses i del gremi de pastissers, i no es pecat de gola.
Amb el temps i la seva evolució, iniciem la conversa amb en Xavier Soler, el nostre meteoròleg en cap. Ens farà el repàs a la predicció meteorològica, i ens ofereix un tema de divulgació científica.

 A continuació d’en Xavi, Carles Carbonell, el nostre home del món del motor, ens explicarà com va anar la trobada de clàssics i d’altres qüestions relacionades amb l’esport de les 4 rodes.
A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... l’Albert Tornés Font, o en Cucut pels amics, que a banda de ser conegut com a guitarrista, també ho serà ara com a escriptor. Presentarem la seva primera novel·la «Los Caballeros de los 5 anillos».
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                   Clica per escoltar el programa 716


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada