2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 29 de juny de 2024 "Entrevista a Jordi Romero - Regidor de cultura"

 Ens apropem al final de la temporada, de la 16ena. I sempre acabem amb els cicles musicals i les activitats d’estiu al carrer. Els dies són molt llargs i conviden a sortir, a gaudir del bon temps i les temperatures càlides, especialment de nit si la calor colla fort.
Per parlar del temps tenim en Xavier Soler amb el repàs a la méteo, la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica cada setmana.
A la banqueta escalfant, una nova edició del "Catsona", sota la batuta de Manel Canaleta. Fem el repàs de les cançons publicades aquests mesos passats, segons la tria que ens presenta en Manel.

La Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. Avui també serà present. A la segona hora tenim conversa amb el regidor de Cultura Jordi Romero. Volem conèixer l’oferta musical per aquest estiu en el cicle "Notes d’Aigua", i tal com dèiem en la introducció, l’estiu convida a gaudir de la música a la fresca.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 734


 

Amics i Residents Arbúcies 22 de juny de 2024 "Entrevista a Rafel Catafal encarregat de l'Associació de Propietaris Forestals del Montseny"

 Ja som a Sant Joan, fa dies que trobem les coques prefabricades al súper, i algun xic, ens alegra les orelles amb algun petard de tant en tant. La catarsi de l’estiu, els dies més llargs, la porta d’entrada al bon temps, la piscina, els gelats, la xafogor i sortir fins tard.
En definitiva, ja som a l’estiu.
I del temps bo o dolent, en Xavier Soler ens en farà 5 cèntims d’aquí a no res, ja espera al locutori per fer el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i un tema de divulgació científica sota el braç.

A la banqueta escalfant, el Sherpha espiritual, preparat per oferir la seva saviesa gratuïtament als nostres oients.
La Marta Rúbio també serà present amb les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. També tenim en Jordi Masnou, amb una nova edició del «Fets i llei», casos que marquen jurisprudència i ens poden servir d’exemple per si de cas, ens tanca la primera part del programa.

A la segona hora tenim conversa o entrevista, amb Rafel Catafal, encarregat de l’Associació de Propietaris Forestals del Montseny. Volem parlar de com els hi van les coses als associats i de la gestió que s’ha fet de la sequera aquests darrers anys.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                   Clica per escoltar el programa 733


Amics i Residents Arbúcies 15 de juny de 2024 "Entrevista a Irma Masnou, Judit Gràcia i a la Yasmina Bannadi de batxillerat pels seus treballs guardonats de recerca"

 Deixem les eleccions europees, i farem la feina que ens toca fer. En Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica. A la banqueta a punt de sortir al locutori. Anna Garcia amb «De tot cor», la crònica Rosa dels famosos i dels coneguts que creuen ser famosos.
La Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. 

 A la segona hora tenim conversa amb els alumnes de batxillerat, guardonats pels seus treballs de recerca a l’IES Montsoriu. Ens acompanyaran l’Irma Masnou, la Judit Gràcia i la Yasmina Bannadi, acompanyades per la directora de l’institut, Sílvia Carbó.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                     Clica per escoltar el programa 732



 

Amics i Residents Arbúcies 8 de juny de 2024 "Entrevista a Joaquim Ribera sobre la seguretat informàtica"

 Anem cremant etapes. L’estiu s’apropa, hem superat les enramades i comencem a flairar l’aroma dels petards. La metxa ara mateix és molla, com la traca del dijous d’enramades; veurem si anirem a la platja passant més fresca de l’habitual o tornarà la canícula sense concessions.

En Xavi Soler ens anirà aclarint tots aquests temes, amb el repàs meteorològic de la setmana, la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica per no perdre el costum.
-(secció) A l’espera de sortir a l’estudi de ràdio Arbúcies, escalfant a la banqueta, David Merino, amb una nova edició de «Vida i fauna», a la recerca dels secrets de les espècies per reproduir-se i garantir la seva continuïtat.

-La Marta Rúbio també estarà present. Ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. A la segona hora tenim conversa amb Joaquim Ribera, tècnic informàtic de l’Ajuntament d’Arbúcies, al voltant de la seguretat informàtica, tant a nivell d’amenaces als serveis de l’ajuntament, com mesures que podem prendre a nivell particular.
També tornarem a oferir la darrera emissió de l’espai «Fets i llei» de l’advocat Jordi Masnou, que per problemes de programació no va sortir la passada setmana.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                      Clica per escoltar el programa 731


 

Amics i Residents Arbúcies 1 de juny de 2024 "Mix dels millors moments del especial directe Catifes a Ràdio Arbúcies"

 La paraula és «Enramades». La setmana gran del nostre poble, la festa, o una, de les festes més estimades. El dijous amb la botifarrada, divendres amb les primeres danses de la Plaça i la nit d’ahir, la nit del Castell un any més, que ens recorda tota una vida de nits, festes, amistats, i festejos ben compartits, sota un mar de banderetes i guarniments.

En Xavier Soler, també avui dissabte d’Enramades començarà el programa amb el repàs a la meteo, amb la predicció pels pròxims dies, i el tema de divulgació científica, dedicat als viatges a l'espai.
Via telefònica, Carles Carbonell, el nostre crac del món del motor. Ens explicarà les darreres novetats del mundial de ral·lis, i les proves que fan a casa nostra.
La Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. 

 Tindrem un mix dels millors moments del especial en directe Catifes a Ràdio Arbúcies, del passat diumenge.
A banda, per acabar, ens acompanya en Jordi Masnou que ens ofereix una nova edició de «Fets i llei», avui relacionat amb els lloguers, que ja van ser protagonistes la setmana passada.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 730