2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 8 de juny de 2024 "Entrevista a Joaquim Ribera sobre la seguretat informàtica"

 Anem cremant etapes. L’estiu s’apropa, hem superat les enramades i comencem a flairar l’aroma dels petards. La metxa ara mateix és molla, com la traca del dijous d’enramades; veurem si anirem a la platja passant més fresca de l’habitual o tornarà la canícula sense concessions.

En Xavi Soler ens anirà aclarint tots aquests temes, amb el repàs meteorològic de la setmana, la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica per no perdre el costum.
-(secció) A l’espera de sortir a l’estudi de ràdio Arbúcies, escalfant a la banqueta, David Merino, amb una nova edició de «Vida i fauna», a la recerca dels secrets de les espècies per reproduir-se i garantir la seva continuïtat.

-La Marta Rúbio també estarà present. Ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. A la segona hora tenim conversa amb Joaquim Ribera, tècnic informàtic de l’Ajuntament d’Arbúcies, al voltant de la seguretat informàtica, tant a nivell d’amenaces als serveis de l’ajuntament, com mesures que podem prendre a nivell particular.
També tornarem a oferir la darrera emissió de l’espai «Fets i llei» de l’advocat Jordi Masnou, que per problemes de programació no va sortir la passada setmana.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                      Clica per escoltar el programa 731


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada