2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 22 de juny de 2024 "Entrevista a Rafel Catafal encarregat de l'Associació de Propietaris Forestals del Montseny"

 Ja som a Sant Joan, fa dies que trobem les coques prefabricades al súper, i algun xic, ens alegra les orelles amb algun petard de tant en tant. La catarsi de l’estiu, els dies més llargs, la porta d’entrada al bon temps, la piscina, els gelats, la xafogor i sortir fins tard.
En definitiva, ja som a l’estiu.
I del temps bo o dolent, en Xavier Soler ens en farà 5 cèntims d’aquí a no res, ja espera al locutori per fer el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i un tema de divulgació científica sota el braç.

A la banqueta escalfant, el Sherpha espiritual, preparat per oferir la seva saviesa gratuïtament als nostres oients.
La Marta Rúbio també serà present amb les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. També tenim en Jordi Masnou, amb una nova edició del «Fets i llei», casos que marquen jurisprudència i ens poden servir d’exemple per si de cas, ens tanca la primera part del programa.

A la segona hora tenim conversa o entrevista, amb Rafel Catafal, encarregat de l’Associació de Propietaris Forestals del Montseny. Volem parlar de com els hi van les coses als associats i de la gestió que s’ha fet de la sequera aquests darrers anys.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                   Clica per escoltar el programa 733


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada